От х:

Днес в x:

След сигнал поправиха гъбките в парка

Гъбките в парка бяха обезопасени и поправени още в края на миналата работна седмица, разбрахме от писмото на редовна наша читателка. Тя ние изпратила имейл:

„Искрено благодаря на г-жа Теодора Кирякова, Първомай.нет, на г-жа Коконова както и на майсторите от общината. Благодаря за бързата им реакция в отразяването на проблема, за поетия ангажимент от г-жа Коконова и незабавното му изпълнение. Ремонтът е факт. Чудесен пример за екипна работа. Така да е и в бъдеще.“

Преди няколко дни получихме сигнал, че гъбките до детската площадка в парка са опасни за играещите наоколо деца. След като се обадихме на Йорданка Коконова от ОбА - Първомай, тя пое ангажимент всичко бъде поправено в максимално кратък срок и изпълни обещанието си. Обезопасена е стърчащата тръба, а гуглата, която се крепеше на част от арматура е зациментирана и стои стабилно на пънчето. Ние се радваме, че сме допринесли да бъде поправено счупеното и не се наложи да подканяме отговарящите.

В това отношение любопитен пример са дали жителите на община Айтос преди 5 години. Тогава никой не обърнал внимание на майките, които недоволствали заради неподдържаните съоръжения на детските площадки. Младежи се събрали на дискотека в една от градинките, пуснали буркан за жълти стотинки, а по време на цялото събитие прожектирали снимки на потрошени люлки и пързалки, направени от млади майки. Малко след това общината боядисала детските съоръжения и площадките.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини