От х:

Днес в x:

Необикновената сврака Пенгуин и нейното обичливо семейство

Децата и техните домашни любимци често имат по-особена връзка. Но Ноа и свраката, която се казва Пенгуин (Пингвин) са просто невероятни.

Ноа намерил новоизлюпеното свраче преди две години, когато се разхождал близо до дома си в Нюпорт, Австралия. След консултация с ветеринарен лекар, семейството научило как да храни пилето и така то било осиновено. 

След година свраката, вече пораснала и напълно свободна да лети, където си иска, се считала за член на семейството. Тя продължавала да се връща в дома на семейство Блум. Връзката на птицата с Камерън, съпругата му Сам и синовете им Рубен, Ноа и Оли изглежда много силна, като роднинска. Понякога даже Пенгуин води в приемното си семейство други свраки, които влизат с нея в къщата.

Бащата на Ноа е фотографът Камерън Блум. Благодарение на този факт можем да видим как момчето "лети" със свраката и как свраката лежи по гръб до Ноа, както и още много хубави сцени от живота на тези близки приятели. 

Фотографиите на Пенгуин Блум стават изключително полулярни в Instagram.(там свраката е представена като член на семейството). Наистина, на снимките техните взаимоотношения, доверието и споделеното настроение на сврака и дете могат да стопят всяко сърце.

Авторът на бестселъри Брадли Тревър Грейв обяви, че ще пише книга за Пенгуин, в която ще влязат снимките на Камерън.

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини