От х:

Днес в x:

Синьо и лилаво са модерните цветове в лака

Синьо, лилаво и искрящ аквамарин – това са топтенденциите за цветовете в маникюра за пролет 2015. Според стилистите на нюйоркската централа на CND върху ноктите на момичетата тази година трябва да цъфтят пролетни цветя и градински храсти.

Красавиците с по-нестандартен вкус към стила пък могат да заложат на ръчно рисуваните мотиви при маникюра. Най-модерното за сезона, което специалистите препоръчват на абитуриентите, са флоралните мотиви, при които задължително присъства някой смел цвят.

Винената циклама и синьото са отлична комбинация за празничния маникюр. Независимо дали се избира цвят, който да подхожда на роклята за бала, или просто се прави всекидневен маникюр, стилистите съветват да съчетаваме внимателно богато декорираните нокти с бижутата.

Пръстени, гривни или пък тежки висящи обеци - шансът да се получи ефектът на коледната елха е много голям. Затова, когато маникюрът е в модерните за сезона цветове, не бива да се прекалява с аксесоарите. Семпла дреха в светъл тон или пък бяла горна блуза са най-добрите приятели на жената, решила да се превъплъти в нежна градинска муза.

Източник: http://www.novinar.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини