От х:

Днес в x:

10 неща, които трябва да знаете за HTC One M9

HTC One M9 се появи на пазара в САЩ и няколко други пазари по света. За тези, които не са сигурни дали HTC One M9 е точно за тях, ето няколко важни неща, които може да искате да знаете, преди (и след) покупката на най-новия HTC.

1. Вижте ревютата
Ако все още не сте, добре ще е да проверите наизлезлите прегледи на HTC One M9, за да имате по-добра представа какво да очаквате.

2. Състезателите
One M9 излиза срещу много голяма конкуренция. Най-очевидният конкурент е Samsung Galaxy S6 и S6 Edge, но в състезанието се включват също LG G Flex 2, Note 4 и  LG G4.

3. Наличност
HTC One M9 може да се вземе от повечето големи търговци на дребно и всички големи оператори в САЩ. Ценообразуването варира значително в зависимост от това дали  е с договор, план за изплащане, или ще бъде купен. За тези, които се интересуват от цялата цена на дребно - около $ 599,99.

4. Цветове

В HTC One M9 може да не е в безброй цветове, но все пак имате избор между тъмния и сребристия. При втория има златисто нюансирана рамка.

5. Памет
One M9 все още има слот за microSD. Това може да се окаже достатъчно голямо предимство. Иначе разчитате на вътрешна памет имате е 32 GB, освен ако не сте в Тайван, където единствено One M9 ще се продава опционално с 64 GB. Затова е добре, че може да го разширите с 128 GB microSD.

6. Uh-Oh
На американския пазар HTC One М9 идва със специалната програма Uh-Oh, която допълва базовата гаранция на HTC. Клиентите, които се регистрират за Uh-Oh получават безплатна еднократна подмяна, ако на техния One M9 или One M8 бъде счупен екрана или получи повреда от вода. Това важи в срок 12 месеца от покупката на устройството. Всички потребители автоматично биват регистрирани при закупуване на дадено устройство.

7. Ултрапикселовата камера
Тя е преместена на ново място - предната част, на задната получавате друга с 20.7 MP. Въпреки, че това трябва осигури по-добра работа с камерата, отколкото при M8, много ревюта отбелязват, че има какво да се желае по-скоро в пост-обработката и другия софтуер на камерата, отколкото от самия нов сензор. HTC е актуализирала софтуера на фотоапарата в опит да подобри на тази ситуация, въпреки че според повечето мнения камерата можеше да е с малко по-фина настройка.

8. Няма да избухне в пламъци
Имаше някои предварителни съобщения, че смартфонът ще е супер гореща заради процесора Snapdragon 810. Това не бе доказано, не е задължително вярно. Според  Джош Вергара телефонът става малко топъл, но не дотам, че да го наречем горещ. С други думи, ако сте на път да купите One M9, евентуалното прегряване не е за притесняване.

9. Красив дизайн
One M9 е много сходен по дизайн с One M8, но не е същия. Всъщност може да се почувства по-скоро като комбиране на най-добрите елементи на One M7 и One M8. Но са добавени нови. One M9 е красив телефон, който наследява доброто от предшествениците си One M8 и М7.

10. HTC направи темите по-гъвкави от всякога


Подобреният Sense 7 впечатли ценителите на персонализирани настройки. Енжинът на HTC Theme позволява бързо да се промени цялия вид и усещане на екрана и звуците, с вградени теми, добавяне на теми, щракане при снимка и т.н. HTC се наистина свършили чудесна работа що се отнася до UI (User Interface).

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини