От х:

Днес в x:

Кира Седжуик зарязва „Разобличаване“

Най-добрият следовател в телевизията отново е тук. Номинираната за „Еми“ и „Златен глобус“ Кира Седжуик се завръща като Бренда Лий Джонсън - женствената, твърда, неукротима бивша служителка на ЦРУ и на­стоящ заместник-директор на полицията. Бренда поема специален отдел, разкриващ заплетени случаи на убийства. Тя е елитен профайлър, притежаващ  таланта да измъкне самопризнания  дори от най-хладнокръвните лъжци.

Граждански иск, реорганизация на отдела, нов шеф и неочаквана трагедия - това са само някои от проблемите, с които ще се сблъска отделът в последния сезон на „Разобличаване“, счупил рекордите по гледаемост. Но по принцип този сериал няма колебания в своята популярност. Премиерата е харесана от над 7 милиона зрители, което е рекорд в историята на телевизия TNT, създала поредицата. Вторият сезон чупи собствения си рекорд, като привлича над 8 милиона души, а третата партида вълнуват дори още повече фенове. Успех има дори шестият сезон, който се пуска в мъртвото за телевизия лятно време, но въпреки това поддържа зрителско ниво. След подобен интерес създателите са уверени, че са открили златната схема на сценария, когато неочаквано главната актриса казва „стига“.

 В новите серии с излъчване по Фокс Крайм кариерата на Бренда е поставена на карта заради нетрадиционните й методи и това може би е краят на отдел „Тежки престъпления“. Историята приключва, но не заради спаднал рейтинг, а по желание на главната актриса и продуцент на сериала Кира Седжуик. Тя се оплаква от умора, от липса на интерес към сюжета, а може би и от дотегнали надежди за признание към тази роля. Седжуик е първата актриса в историята на телевизия TNT, която  всяка година е номинирана  за „Еми“ и „Златен глобус“ от първия до последния сезон, но печели само два пъти. 

След финала на сериала Кира за известно време се отдава изцяло на семейството си: съпруга Кевин Бейкън и двете им деца Травис и Соуси. Звездната фамилия е заедно от 27 години и живее по каноните на еврейските традиции, така както повелява мощният род на Кира, явно свикнал да дърпа конците в живота на американ­ците.

По бащина линия актрисата е потомка на Уилям Елъри, юрист и конгресмен, един от 56-имата, подписали Декларацията за независимост на САЩ. Друг неин роднина е основател на едно от най-авторитетните американски училища, а трети е уважаван съдия. Но семейство Седжуик се гордее както със сериозни политически личности, така и с двама от най-екзотичните американски рапъри - Джордж Нозука и неговия брат Джъстин.

Източник: http://presa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини