От х:

Днес в x:

Джордж Р.Р. Мартин пусна глава от шестата книга зад "Игра на тронове"

Джордж Р. Р. Мартин пусна глава от дългоочаквания шести том  от поредицата "Песен за огън и лед", на която е базиран сериалът "Игра на тронове" на HBO. 

Частта от "Ветровете на зимата" (Winds of Winter) може да бъде прочетена на сайта на писателя, разказът е от името на Санса Старк, която се подвизава под името Алейн Стоун, / в сериала в ролята е Софи Търнър/. 

По-рано през годината издателите на Мартин отложиха за пореден път излизането на романа, който би трябвало да бъде в основата на шести сезон на телевизионната поредица през 2016 г. Продуцентите на "Игра на тронове" дори обявиха, че Мартин ще разкрие края на книжната сага предварително. Джордж Р.Р. Мартин не изключи "Игра на тронове" да продължи 10 сезона.

Последните засега книги от "Песен на огън и лед" са в основата на петия сезон на "Игра на тронове", който ще тръгне на 12 април тази година по HBO. Джордж Р.Р. Мартин обаче няма да участва в писането на сценария за следващите серии, за да може да завърши "Ветровете на зимата". Почитателите на фентъзи поредицата я очакват от близо 5 години.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини