От х:

Днес в x:

ТЕСТ: Колко сте привлекателни в действителност

Суетата е може би най-универсалното човешко качество. Не сте съгласни? Защо сте отворили тази статия тогава?

Истината е, че всеки един от нас, независимо колко е "над нещата" и какъв непукист е, понякога тайничко се чуди как ли изглежда в очите на другите.

Всъщност, харизмата на човек е съвкупност от множество характеристики, които изобщо не се изчерпват с цвета на очите, дължината на носа или разстоянието на челото. И това е факт, който ни прави уникални и чаровни в своята индивидуалност. 

Направени са обаче редица изследвания, които все пак задават някакви основни характеристики за "общоприета физическа атрактивност". 

Притежавате ли такава в действителност може да научите след минути, чрез един базиран на снимка онлайн тест. 

Правилата са следните: 

Първо, трябва да отбележите с тикче, че сте съгласни с условията и да посочите своя пол – Male за мъже и Female за жени. 

Качете своя портретна снимка от зададеното място (Browse), като на нея лицето ви трябва да се вижда фронтално и да е открито. 

Нагласете я с Pan Tool, изобразен като ръчичка отстрани. 

След това, чрез Arrow Tool (стрелкичката) започнете да кликате върху онези места, които ви показва моделът острани. Например, точка номер 1 в горната част на челото, а точка номер 2 – върха на дясното ухо. 

Отбележете всички 17 точки върху лицето си и натиснете NEXT. 

Програмата ще изчисли колко сте атрактивни от 1 до 10. 

Внимание: Възможно е да се сблъскате с някои критики. Съветваме ви да не ги приемате за фундаментална истина, която ще ви води в живота, а по-скоро, като забавни коментари. 

Направете теста ТУК!

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини