От х:

Днес в x:

Седем трика как да изглеждате секси

Всяка съблазнителка може да си поиграе с косата си или да прокарва език по устните си. За истинско прелъстяване има няколко по-изненадващи (и ефективни) начини, при това проверени от изследователите:

Облечи червено. Толкова е просто и задейства първичните инстинкти на мъжа. Малко червено наистина въздейства на мъжкия мозък, показва проучване. Според него жена в червено има 56% по-голям шанс да бъде поканена на среща от жена в бяло. Не е нещо ново, още през 10 000 г. пр.н.е. червеният цвят е бил използван с цел.

Устните. Друго проучване установи, че мъжете смятат за най-привлекателни устни с неутрално червило или меко розово. Стойте далеч от всичко ярко и ползвайте няколко нюанса по-розово от вашия естествен цвят. Жените с бяла кожа изглеждат най-добре в бледо розово, при по-тъмен тен е подходящо розово с кафяви оттенъци. Мургавата кожа изисква  винено-розово.

Усмивка! Приятелски настроената и отзивчива жена изглежда сексуално по-привлекателна, твърдят изследователи от Университета на Британска Колумбия. Хубавите зъби при това изглежда се подразбират. Но и по-пестеливата неангажираща усмивка може да се окаже много секси.

Блестящи коси Лъскава и мека коса се постига с добър шампоан, добра козметика или майстор фризьор. Нищо непостижимо, стига да отредите малко време и средства за целта.

Подходящ парфюм. Парфюмеристите единодушно определят най-секси нотките: диви цветя, ванилия и амбър.

Подходящо осветление. От само себе си се разбира, че на свещи е секси, и при това е добре да се подчертае голата кожа с блестящ крем за тяло.

И така, да обобщим образа на изкусителната жена, на която трудно би устоял избранникът й:

Тя е с червена рокля, сияйна кожа, естествено изглеждащи розови устни, жива и блестяща коса, с аромат на диви цветя и ванилия и тя се усмихва на лунна светлина (или еквивалентно осветление). Ако сте положили всички усилия, за да постигнете този магически образ, не забравяйте да се забавлявате на успеха си. Излъчващата искрено щастие жена е поне два пъти по-привлекателна за партньора си.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини