От х:

Днес в x:

Пролетна умора налегна съветниците, приеха отчетите и плановете на администрацията без едно възражение

Елисавета Кехайова отчита дейността на администрацията

Пролетна умора налегна съветниците от различните групи в местния парламент в Кърджали. Без нито едно възражение с пълно единодушие те приеха първите 8 точки в дневния ред на сесията, отнасящи се до дейността на администрацията през миналата година и в настоящата.Подобно единодушие Общинският съвет не помни отдавна.

Без реплика мина отчета на кмета за мандата известен като „Програма за устойчиво развитие 2011-2005 г..Тази програма бе под наслов „За успеха на Кърджали“.Оказа се че всички споделят оценката на градоначалника за успешен мандат

Също единодушно бяха приети отчетите на програмите за противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и новия план за действие,планът за борба с наркотичните вещества за миналата и тази година, отчета за програмата за закрила на детето и предписанията за тази година, мерките за миналата и тази година в подкрепа на младежта,както и културния и спортен календар.

Повечето точки бяха представени от зам.-кмета по социални дейности Елисавета Кехайова. Всички бяха минали без проблеми през заседания на постоянните комисии.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини