От х:

Днес в x:

Новите филми с Том Ханкс и всичките му роли в 6 минути (видео)

18 декември 2015 е обявената дата на излизане на "Инферно". Във филмовата адаптация на романа на Дан Браун ще видим Том Хaнкс, а режисьор, както и на двата предишни филма, е Рон Хауърд. 

Феновете на Том Ханкс трябва да са щастливи тази година. Предстои да го видим като харвардския професор по символика Робърт Лангдън през декември тази година. "Инферно" е филмова адаптация на четвъртата книга на Дан Браун за приключенията на Лангдън.

В друг филм - "Холограма за краля", ще бъде неуспял американски бизнесмен, който тръгва за Саудитска Арабия да продададе идеята си на богат монарх. Интересно, в IMDB този филм е обявен като продукция на няколко компании, сред които има холандска и германска. Режисьор на тази определено европейска лента е Том Тикфер - германецът, който трябва да запомним заради "Парфюмът" (2006) и "Облакът Атлас" (2012). С Том Ханкс в главната роля, едва ще дочакаме излизането на този филм на 25 ноември 2015.

И всички чакаме следващия филм, режисиран от Спилбърг - "Мостът на шпионите", също с Том Ханкс, който излиза на 15 октомври, 2015 год. Трилърът е за американски адвокат в годините на Студената война, който е нает от ЦРУ, за да помогне за спасяването на задържан в Съветския съюз американски пилот. Трябва само да добавим, че за сценария в екипа влизат дратята Коен.

Ханкс и Спилбърг по време на сниките на " Bridge of Spies

Засега можем да хвърлим един поглед назад към филмите, в които играе великолепният Том Ханкс - от "Имате поща", "Големият", "Безсъници в Сиатъл" и т.н. до ... има и такива които сме пропуснали. Но погледът е доста весел.

Всички роли на Том Ханкс досега в 6 минути на живо изигра актьорът, подпомогнат от Джеjмс Кордън в неговото "The Late Late Show". 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини