От х:

Днес в x:

Недялко Славов посрещна бъдещите управници на областта

Десет ученика от Професионалната гимназия по икономика, днес управляваха областната администрация в Смолян. Младежите се включи в националната инициатива „Мениджър за един ден“ на организацията „Джуниър Ачийвмънт – България“.

Аз се надявам един ден сред вас да бъде и следващият областен управител. Традициите във вашето училище дават основание да мислим в тази посока”, каза при откриването на инициатевата губернаторът Недялко Славов преди да представи работата, функциите и текущите задачи на държавната администрация.

На стола на областния управител седна Симона Пачелийска, зам-областни управители бяха Мирела Хаджиева и Лъчезар Тодоров. Гл. счетоводител беше Йоанна Кариева, а директор на дирекция „АКРРДС“ беше Георги Братанов. Двамата началник- отдели в админинстрацията бяха заместени от Джесика Дагигова и Андрей Стоянов. Ивана Читанова пое поста на експерт „Информационни технологии“, Диана Георгиева беше експерт „Регионално развитие“. Експерт „Връзки с обществеността“ стана Стефан Терзийски.

Зам.-областният управител за един ден Лъчезар Тодоров ръководи заседанието на комисията по жалби при областна администрация.

Младите мениджъри отразиха мнение и препоръки за работата в държавна админинстрация и на сбогуване получиха сертификати за участие и подаръци. 

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини