От х:

Днес в x:

Депутатът Иванов пак бяга от работа

Депутатът Иванов

Хасковският депутат от Реформаторския блок Станислав Иванов отново присъства в списъка на позора на Народното събрание - в графата “неоправдани отсъствия” за януари. Този път реформаторът е избягал от заседание на комисията по енергетика на 27 януари, без да посочи основателна причина за това. Местният депутат бе сред лидерите по бягства от работа и през декември.

За януари шампион по отсъствия от заседания на комисиите е червеният шеф Михаил Миков. Той е пропуснал две заседания на комисията по култура и медии – на 22 и 29 януари. В списъка присъства и друг червен депутат, при това избран от хасковския многомандатен избирателен район – Чавдар Георгиев. Той е избягал от заседание на комисията по околната среда и водите на 29 януари.

Пълният списък с бягащите депати можете да видите в сайта на парламента – тук.

Haskovo.net 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Чи
    читател
    8 -28
    14:10, 4 мар 2015
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ме
      мечтател
      31 -1
      15:37, 4 мар 2015
      Защото тази комисия има само едно заседаниое през януари, бе читателю. Депутатите да не са като нас да ходят всеки ден на работа.
  • 2
    Жу
    журналист
    2 -12
    22:16, 4 мар 2015
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ус
      успял бизнесмен
      6 -5
      05:33, 5 мар 2015
      Мразят го защото са минали 40, а работят за по 500 лева и си броят стотинките за цигари. Уважаеми журналисти, гледайте позитивно на нещата! Не забравяйте, че животът е прекрасен! Естествено не вашият, но все пак е прекрасен.
Последни новини