От х:

Днес в x:

Строги рокли и неразумен кич на наградите "Оскар"

Лупинта Нионго

Разголените деколтета отстъпиха място на линията по врата и на червения килим за наградите "Оскар" доминираха тоалети в черно и бяло, някои обсипани с перли и мъниста като на елегантната Лупита Нионго, съобщи Асошиейтед прес. Имаше и малко ярки цветове. Ана Кендрик избра корал, Сиена Милър и Джесика Частейн - тъмносиньо, Ема Стоун - обсипана с камъни рокля на Ели Сааб в цвят селъри. Рийз Уидърспун беше в рокля в бледосиньо и бяло.

Сиена Милър беше една от първите, която представи на червения килим тоалет на новия главен дизайнер на "Оскар де ла Рента" Питър Копинг. Роклята й беше в много тъмносиньо с презрамки. Джесика Частейн заложи на морското синьо с блестящо боди и много висока цепка.

Роклята на Ема Стоун беше много елегантна, с дълбоко изрязан гръб, висока цепка отстрани и прозрачни елементи.

Ема Стоун

Какво са наградите "Оскар" без блясък? Тоалетът на Джейми Чънг беше черен, но обсипан с пайети, образуващи фойерверки, в комбинация с много красиви диамантени обеци. Фейт Хил беше драпирана в леденобяло с блестящи орнаменти.

Лупита Нионго беше много красива в рокля, обсипана с 6000 перли и мъниста на Франсиско Коста за "Калвин Клайн". Единствените й бижута бяха обеците й. Всички модни критици я харесаха и обсипаха със суперлативи.

Нашумялата с "Петдесет нюанса сиво" Дакота Джонсън заложи на конската опашка в комбинация с асиметрична червена рокля "Сен Лоран". Тя бе придружена от майка си Мелани Грифит, предпочела черен тоалет. В "Сен Лоран" беше и Марго Роби – красива драпирана черна рокля с дълбоко деколте и прозрачни дълги ръкави. 

Дакота Джонсън

Марион Котийар премина по червения килим в бяла рокля на "Диор кутюр", изрязана по врата и с ефект на пелерина на гърба.Диамантените обеци красиво подчертаваха лицето й. Тоалетът й предизвика противоположни коментари. Сребристият тоалет "Армани Приве" на Наоми Уотс също беше със спорен ефект. Джулиан Мур получи наградата си "Оскар" за най-добра актриса в рокля "Шанел", украсена с 80 000 мъниста.

Марион Котийар

Лейди Гага беше начело на звездите, избрали дръзки тоалети за червения килим за наградите "Оскар", които не оправдаха риска, съобщи в. "Дейли мейл".

Към нея се присъединиха също обикновено стилните Скарлет Йохансон, Соланж Ноулс и Гуинет Полтроу, дебютантката на церемонията Клоуи Грейс Мориц, номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля Лора Дърн, режисьорката Ава Дюверней. Лейди Гага носеше огромна рокля с крокодилска текстура на Азедин Алая, който дебютира на церемонията за наградите "Оскар".

Лейди Гага

Певицата, известна с шокиращия си стил, обикновено избира тоалети, които подчертават фигурата й. Този път беше в нещо с много странни пропорции, особено широките къси ръкави и широките яркочервени ръкавици, които изглеждат по-подходящи за миене на чинии. Тоалетът е трябвало да напомня за стария Холивуд. Той е изработен от 25 души за две седмици.

Скарлет Йохансон, която връчваше награда на церемонията, премина по червения килим в прилепнала изумруденозелена рокля "Версаче". Самият тоалет има потенциал да бъде сензационен, но прическата и пищната огърлица го направиха натруфен.

Скарлет Йохансон

Соланж Ноулс този път сякаш беше облякла червения килим. Тя носеше тоалет с панталон и туника на Кристиан Сириано. Явно се е старала да направи впечатление, но ефектът не беше желаният.

Соланж Ноулс

Облечената в бебешко розово Гуинет Полтроу беше критикувана, че прилича на Барби в роклята си "Ралф енд Русо кутюр".

Гуинет Полтроу

Актрисата Клоуи Грейс Морец, която връчваше награда на церемонията, сякаш беше с одеало, макар и с марка "Миу Миу". Джобовете на роклята бяха приятен детайл, но полата беше прекалено обемна и поглъщаше елегантната й фигура. В тази рокля тя изглеждаше много по-възрастна от 18-те си години.

Клоуи Грейс Морец

Актрисата Лора Дърн се беше вдъхновила от рицарска броня. Тоалетът й "Алберта Ферети" беше подходящ за войнствена принцеса, но не и за червения килим.

Лора Дърн

Режисьорката на "Селма" Ава Дюверней избра красив син цвят, но едричката й фигура щеше да спечели, ако тоалетът й балансираше формите й и беше с по-малко декорации. Бижутата й също бяха в повече.

Ава Дюверней

Фелисити Джоунс беше с тоалет на "Александър Маккуин" - марка известна с приказните си творения. Широката копринена пола, контрастиращият обшит корсет и прекрасният сребрист цвят са идеални за церемонията. Атлетичното оформление на врата обаче не съответстваше на пищното боди, изглеждаше задушаващо и неудобно за носене. С бухналата пола силуетът бе неприятен.

Фелисити Джоунс

При мъжете Джарет Лето събра погледите в бледолилав смокинг "Живанши", съчетан с розово цвете и ненужен чадър.

Джаред Лето
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини