От х:

Днес в x:

В Деня на Европа обявяват победителя в конкурса за най-вълнуваща любовна история

Областният информационен център в Кърджали обяви конкурс в навечерието на деня на влюбените, 14 февруари. Целта на кампанията е да намери най-вълнуващата любовна история, която е преодоляла всички трудности от географско, културно, политическо, административно и друго естество.
На участие има право всеки пълнолетен гражданин на Европейския съюз, Исландия, Лихтенщайн, Швейцария, Норвегия и държавите, които са в процес на присъединяване. Трябва да изпратят своята история, разказана чрез снимка и кратък текст (до 100 думи) в срок до 15 март 2015 година на адрес: REGIO-EULWB-COMPETITION@ec.europa.eu. В писмото посочват имената на автора и неговия партньор, както и държавата, в която пребивават.
Всички материали, които отговарят на изискванията, ще бъдат публикувани на страницата на „Europe in my region“ в социалната мрежа Фейсбук. На базата на харесвания ще бъде формиран кратък списък от 25 най-популярни истории, за които ще се гласува в периода 20 март – 30 април 2015 г. Двудневна романтична почивка за двама в района Мозел край Люксембург е голямата награда в конкурса, който ще премине под наслов „ЕС – любов без граници“
Победителят ще бъде обявен в Деня на Европа – 9 май 2015 г.

 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини