От х:

Днес в x:

Каква храна си според зодията ти?

Овен: Лют чипс
Ароматен, апетитен, истинска наслада за сетивата. Но понякога така гори езика и стомаха, че свят ти се завива.
Телец: Пиле със зеленчуци
Толкова много съставки, приготвени и балансирани прекрасно. Всяка хапка ти носи различно удоволствие, но не и ако ядеш твърде бързо. Тогава ще ти стане мнооого тежко.
Близнаци: Двуетажна плодова торта с бита сметана
Тя е разкошна, богата, не можеш да й устоиш. А с всяка хапка ти се иска още и още. Но, нали знаете, много сладко кара нервите да подскачат.
Рак: Миди
Ястие само за ценители! Но ще трябва да се потрудите, за да го опитате. Да отворите черупката, което не винаги става от първия път. Но неповторимият вкус си заслужава. Ако сте упорити, ще му се насладитее
Лъв: Суши
Екзотична, скъпа и толкова разнообразна. И все пак, не може да се яде от всеки. Трябва да си отворен характер, авантюрист, но и с изискани маниери.
Дева: Пица
Всеки я обича. С нея може да се нахрани цялото семейство, но е и чудесен вариант за романтична среща за двама. Да не забравяме и великия вкус!
Везни: Гръцка салата
Свежа, пъстра, радва окото, колкото и да ядеш, няма да ти натежи. Но можеш да попаднеш както на горчива от ригана хапка, така и на сочен и вкусен домат. Все пак, ястието си остава божествено.
Скорпион: Черен шоколад
Сладък и горчив едновременно. Не всеки го предпочита, но тези, които ценят този вкус, ще се радват на неповторимо блаженство.
Стрелец: Диня
Сочен, изкушаващ, здравословен. Тук няма неприятни изненади – каквото виждаш, това и получаваш. Дори да е попрезряла, динята пак е вкусна.
Козирог: Шкембе чорба
Без кисело и люто, просто не е същото. Но не е ли удивително, как острите подправки и мекият вкус се съчетават перфектно и сякаш те галят отвътре!
Водолей: Витаминозна салата
Тя е пълна с полезни съставки, но е любима на тези, които ценят себе си, живота си, здравето си. Само те могат истински да й се насладят. За всички останали това е просто някакъв „треволяк“. Нищо, те губят!
Риби: Палачинки
Лесно, вкусно, не скъпо и позволяващо да развихриш фантазията си. Каквато и плънка да избереш, винаги става добре. Всички обичаме това ястие и си го похапваме с удоволствие.

Източник: актуално

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини