От х:

Днес в x:

Пиян блъсна колата на Красимир Каракачанов на път за Карлово

Лидерът на ВМРО и заместник-председател на Народното събрание Красимир Каракачанов е катастрофирал в сряда вечерта на пътя Пловдив - Карлово, но не е ранен.
Пътният инцидент е станал около 17,30 часа на отбивката за с. Калояново, на двата автомобила са нанесени материални щети, но жертви и ранени няма, предаде БТА.

Автомобилите са вдигнати от мястото на инцидента с коли на Пътна помощ около 20 часа.

От полицията уточниха, че водачът на другата кола е от Хисаря и пробата с дрегер е показала наличие на алкохол в кръвта му около 1,5 промила.

Според служителите на реда катастрофата е причинена по негова вина, тъй като не е спрял на знак "стоп" и ударил странично колата, в която е пътувал Каракачанов по главния път Пловдив-Карлово.

Координаторът на ВМРО за Пловдив Александър Сиди каза, че Каракачанов е добре и е продължил за Карлово.

Лидерът на ВМРО разказа пред Нова телевизия какво се е случило:

"Шофьорът трудно излезе от колата и беше във видимо нетрезво състояние. В него нямаше документи. Научих, че от 2008 г. няма книжка. За да ти отчете 1,56, доста трябва да си подпийнал", заяви Каракачанов.

Съпредседателят на Патриотичния фронт допълни, че автомобилът, в който се е намирал самият той, се е движил с нормална скорост и единствено благодарение на бързата реакция на неговия спътник, който е шофирал, са били избегнати много по-сериозни последици.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини