От х:

Днес в x:

7 знака, че сте с неподходящия човек

Ако искате да се уверите, че сте с правилния партньор, прочетете внимателно следващите редове, за да познаете дали не се срещате с грешния човек и да бягате надалеч, докато е време.

1. Изневерявал/а е на предишните си гаджета

 Ако се случи веднъж, не е страшно. Но ако знаете, че човека, с когото излизате, има няколко приключени връзки заради изневери, бягайте бързо и надалеч.

 2. Вашите приятели и семейство не са го/я срещали

 Ако не сте представили партньора си на приятелите или членовете на семейството си, въпреки че прекарвате достатъчно време с него/нея, може да се окаже, че излизате с неподходящия човек. Има само няколко причини, поради които не бихте запознали партньора си с приятелите или семейството си и нито една от тях не е приятна. Ако сте толкова смутен от това лице, че не искате да го поканите във вашите социални кръгове, направете си услуга и се отдръпнете.

 3. Налага ви се да избягвате трудните разговори

 Ако избягвате всеки труден разговор, който трябва да проведете с партньора си, не на добре. Трябва ли да говорите за неща като политика, религия, любими сексуални пози или желанието ви да имате пет деца, на първата среща? Вероятно не. Но тъй като седмиците, месеците и годините минават и тези теми започват да стават все по-важни, вие имате нужда да говорите за тях. Ако искате да имате деца, но вашият партньор не иска, може да имате проблем. Ако религията за вас е основен приоритет, но вашият партньор е ревностен атеист, най-вероятно трябва да говорите за това. Кажете каквото имате да кажете, защото половинката ви не е медиум и ако имате големи различия по важни теми, е добре да го знаете.

 4. Наистина не ви слуша когато говорите

 Ако вашият партньор винаги е нетърпелив да дойде неговият ред да говори, може да се окаже, че излизате с грешния човек. Тя/той винаги иска да ви разкаже как е минал денят й/му, но никога не се интересува как е минал вашият. Той/тя винаги дава предложение къде да отидете и какво да правите, но никога не се съобразява с вашите желания и с това, което мислите. Ако партньорът ви винаги говори (но никога не слуша), може би ще потърсите някой, който не е толкова егоцентричен, за да споделите живота си.

 5. Излизанията заедно ви изтощават

 Ако прекараното време с партньора ви ви изтощава, може би той/тя не е за вас. Дори и най-добрите взаимоотношения от време на време са придружени с напрежение, но това трябва да бъде изключение, а не правило. Вие трябва да се чувствате щастливи и живи с вашия партньор, а не тъжни и уморени.

 6. Храни се с отворена уста

 Има ли какво да ви обясняваме. Може би това няма да ви се стори като най-големия проблем на света. Може би си мислите, че с времето ще свикнете, а може и изобщо да не ви притеснява, че виждате храната, която гаджето ви дъвче. Веднага обаче ще усетите проблема, когато излезете на вечеря с приятели или роднини.

 7. Не си представяте бъдеще заедно

 Ако мисълта да се ангажирате с някого за цял живот ви кара да плачете, значи сте попаднали на неправилната половинка.

 Може би мисълта да останете сами е болезнена, но да бъдете във връзка, която изначално знаете, че ще се провали е наистина глупаво. Ако виждате, че нямате никакво бъдеще с този човек, прекратете връзката и намерете някой, с когото можете да бъдете наистина щастливи.

 

Източник: актуално

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини