От х:

Днес в x:

Още един плюс на изпъкналото д*** при жените

Мъжете харесват жени с изпъкнали задни части, защото това е сигнал както за по-добри гени, така и за по-добра работоспособност, съобщи в. "Дейли телеграф".

Привлекателността обаче се определя не от самото дупе, а от извивката на гръбнака, която води до изпъкването на задните части.

Женската лумбална извивка е най-привлекателна, когато е под ъгъл 45,5 градуса.

Все повече изследвания показват, че привличането се определя от черти, които в древни времена са помагали за решаване на предизвикателства, свързани с оцеляването и възпроизвеждането.

Преминаването към ходене на два крака е натоварвало жените по време на бременността. Изчислено е, че без адаптация теглото на плода би довело тогава до 800-процента по-голямо напрежение в таза, което би предизвикало болка и би нарушило способността на жената да работи и намира храна.

Затова женският гръбначен стълб е еволюирал, така че бременните жени да могат да прехвърлят тежестта на бебето назад.

Мъжете, които харесват такива жени, си осигуряват партньорка, която не е толкова податлива на гръбначни травми и може да се справи по-добре с работата по време на бременност, както и да роди повече деца.

За да проверят тази теория, учените от университета Билкент, университета на Тексас и Американския университет в Бейрут са показали снимки на жени с различни извивки на мъже.

Най-привлекателни се оказали дамите с извивка под ъгъл 45,5.

Техните оценки за привлекателност били с 30 процента по-високи от тези с по-малки или по-големи извивки. Допълнително изследване показа, че масата няма връзка с извивката.

Преди време учените откриха как физиката на жените може да повлияe на поведението им с интимния партньор. Оказва се, че дамите с по-широки бедра не са особено постоянни в отношенията си с партньора. Данните показват, че броят на сексуалните партньори на жената и връзките, които е имала, се определят до голяма степен от ширината на бедрата ѝ.

Жените с по-голям ханш имат по-висок коефициент на интелигентност и по-рядко страдат от хронични заболявания, установи проучване на Оксфордския университет, цитирано от телевизионен канал "Ей Би Си".

Източник: Vesti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини