От х:

Днес в x:

С любовни въпроси и забавни снимки анкетират смолянчани на 14 февруари

На 14 февруари от 11,00 часа до 12,30 часа обществеността на Смолян ще бъде провокирана да изрази мнението си за любовта, чрез участие във фото павилион на площад „Свобода”, съобщиха от РЗИ в града. Там млади червенокръстци ще канят гражданите да си направят забавни и интересни снимки. На минувачите ще се раздават информационни материали, презервативи и валентинки. Здравно-информационни материали и презервативи ще получат и всички зрители на филма „50 нюанса сиво”, който ще се прожектира в Деня на влюбените в кино „Арена” – Смолян.

На 9 февруари пък, с интерактивни обучения сред ученици, съчетани с видео прожекция на филма „Ти гониш”, стартира Регионалната АНТИСПИН кампания, под надслов „Да запазим посоката, да продължим пътя”.

 По повод Деня за безопасно сексуално поведение, Регионална здравна инспекция – Смолян стартира кампания за безплатни изследвания за ХИВ/СПИН. Всеки желаещ ще може да провери своя ХИВ – статус през месеците февруари и март чрез “Бърз тест”. Изследването е анонимно, а резултатите се дават лично в рамките на 15 минути.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини