От х:

Днес в x:

Дама отнесе дама на „България“ до Виенската сладкарница

Двадесет и три годишна кърджалийка пострада след като друга кърджалийка я просна с колата си на асфалта пред Виенската сладкарница на бул.“България“по обяд. Шофьорката се държала арогантно след инцидента. Тя нахокала сестрата на момичето,която в първия момент реагирала емоционнално,разказват очевидци.

На четвъртата минута от подаването на сигнал до телефона за спешни повиквания линейка на Центъра за спешна медицинска помощ се озовава на местопроизшествието.

Младага жена е транспортирана до многопрофилната болница.Медиците са имали съмнения за потрошени кости и първо я пратили на рентген.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пе
    Петрова
    5 -1
    18:13, 30 яну 2015
    Моля медиите да бъдат по обективни при коментарите си, аз бях там и не чух никой никого да "хока". Новините трябва да се съобщават с подобаваща сериозност и лаконичност, тук не е мястото да се остроумничи и да се коментират думи на "очевидци", които не се знае какво са чули и видяли.
  • 2
    На
    наг
    3 0
    20:38, 30 яну 2015
    Здравейте и от ме аз познавам момичето и при всичките приказки които ту са верни ту не,мога само да поясня че най важното във този случаи е че момичето е добре и се е разминала със натъртвания и леки травми да стискаме палци да заздравее бързо и да е по добре утре всички се радваме,че е добре физически но никои не пита това момиче какво е изживяло и каква психическа травма има тя ,а за арогантната селска пръчка мога да пиша това---мойто момиче лично към теб се обръщам да знаеш че има господ и ти пожелавам бял ден да не видиш
Последни новини