От х:

Днес в x:

Търсят 15 доброволци, готови да променят света

В зала "Гросето" днес бе даден официален старт на проекта на "Подари усмивка"

Доброволци набира отново местната фондация "Подари усмивка". Тя стартира проект за набиране на желаещи да положат обществено полезен труд в различни инициативи - работа в Детско отделение на МБАЛ "Св.Екатерина", в Дневния център за деца с увреждания, в Историческия музей, Градска библиотека "П.Пенев" и др.

Желаещите могат да подават документи до 25 февруари 2015 г. в офиса на фондацията на бул."Раковски" №16, ет. 1, офис №3. Това може да стане във времето от 10:00 до 14:00 часа.

В рамките на следващите 15 месеца ще бъдат организирани и различни мероприятия, за които е нужна подкрепа - издаване на книга "Питай баба, баба знае", изготвяне на родословни дървета, благотворителни базари, тематични срещи, кулинарни изложби, възстановка на бригадирското движение, четене на приказки в Детския отдел, ателиета и др. Преди това обаче е предвидено обучение на желаещите да се включат в проекта. То ще се осъществи от представители на Националния алианс за работа с доброволци.

Близо 15 са в момента доброволците към фондацията, още толкова си поставя за цел проекта под надслов " Доброволците променят света". Той е финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България и е на стойност 18 841 евро. Повече информация - на телефон 0885 77 97 42 - Наталия Делчева.

Наталия Делчева от "Подари усмивка" представи целите на проекта и дейностите

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини