От х:

Днес в x:

Камион падна от мост върху главен път E-79

Камион е паднал от мост върху главен път Е-79. Инцидентът е станал в района на Симитли около 15 ч., съобщиха от полицията в Благоевград. Трима души са ранени.
Камионът е преминавал по надлез, който свързва симитлийските села Черниче, Полето и Брежани и е над главния път за Гърция.

По неизвестни все още причини тежкотоварният автомобил е скъсал перилата на моста и паднал върху главен път Е-79.

Трима души са пътували в камиона. Те са откарани от екипи на Спешна помощ към МБАЛ-Благоевград, като единият от тях - мъж на около 40 години, е в критично състояние с тежка черепно-мозъчна травма, предаде "Фокус".

Говорителят на лечебното заведение Даниел Петров съобщи, че най-тежко пострадалият е транспортиран към столична болница.

Вторият ранен е с множество счупвания и охлузвания. В момента се извършват допълнителни прегледи и се изчакват рентгеновите снимки, за да бъде установено има ли вътрешни травми и кръвоизливи. Третият е в по-добро състояние, чакат се заключителните диагнози.

Движението по главен път Е-79 се осъществява само в една лента.

Трафикът се регулира от органите на "Пътна полиция".

На 11 декември, в района на жп спирка Мурсалево, бързият влак Благоевград-София се удари в горящ ТИР, паднал на релсите заради свлачище на главния път Е-79. След удара пламна и влакът, но всички 95 пътници в него бяха изведени от машиниста и превозната бригада и нямаше пострадали.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини