От х:

Днес в x:

Четворно самоубийство в тексаска къща, 9-годишен свидетел

Четирима души са открити мъртви в дом в Северен Тексас в неделя следобед.

На пресконференция в неделя вечерта полицията в Кроули е съобщила, че 9-годишно дете, което е било в къщата, се е обадило на близка, че има пострадал човек след опит да се самоубие. Тогава жената позвънила на 911.

Полицията пристигнала в дома четири минути след сигнала, около 16:15. Там открили две жени, един мъж и едно дете мъртви. Не се уточнява възрастта на детето, само че е момиче.

Полицаите открили на мястотото на инцидента 9-годишния, който се обадил. Детето изглеждало невредимо. То е било поставено под закрила и е дало показания. Засега полицията не казва нищо за естеството на нараняванията на пострадалите, но се съобщава, че телата са с "очевидни травми".

"Ние не знаем точно какво се е случило там," казва говорителят на полицията. Засега от съдебна медицина все още не са определили самоличността или причините за смъртта на жертвите. Четиримата са "от едно семейство", но не е ясно как точно са свързани.

Разследващите не са намерили никакви признаци на влизане с взлом. Първоначалното разследване показва, че това е изолиран случай. Това се уточнява, защото в момента в района се издирва рецидивист. Жертвите нямат криминални прояви. Твърде рано е да се каже дали инцидентът е убийство или самоубийство. Разследването продължава.

Кроули е град с около 13 000 жители, според неговата интернет страница, на около 15 мили южно от Форт Уърт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини