От х:

Днес в x:

Млади таланти събраха 630 лв в благотворителен концерт

Над 630 лв бяха събрани от продажбата на билети за първия по рода си  Коледен благотворителен концерт, организиран от Атанаска Тенева с помощта на Младежката организация на Червения кръст в Първомай и Клуба на радостта. Средствата са в полза на децата от Центъра за настаняване от семеен тип и Детското отделение на болницата.

Събитието премина под надслова „Коледни мечти" и препълни Пленарна зала на общинска администрация.  Официален гост беше кметът на общината Ангел Папазов и децата от Центъра.

Млади певци, танцьори и артисти показаха завидни умения. Присъстващите бяха свидетели на своеобразна раздяла с  трио „Еуфория“, тъй като две от момичетата са абитуриентки и скоро пътищата им ще се разделят. Танци с всякакви ритми – фолклор, диско, поп, хип хоп въодушевиха зрителите. В програмата имаше още песни, стихове, актьорски изпълнения и … полезни съвети за първа помощ при наранявания. Накрая талантите благодариха на всички, които им помогнаха да осъществят концерта и на прекрасната публика. Страхотното настроение извика на сценатачаст от публиката. В танците се включи и младеж от ЦНСТ, а след концерта показа на присъстващите умение да работи с микрофон и да прави бийтбокс.

Децата от Клуба на радостта бяха подредили базар. Коледни картички, гривни, украшения, сладки  и други предмети, на стойност 85 лв бяха разпродадени, а средствата ще бъдат предоставени в полза на Таня Георгиева.

Сега червенокръстците стягат коледни подаръци, които на 25 декември ще занесат в Центъра за настаняване от семеен тип.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    На
    Найдьо
    11 -11
    22:07, 22 дек 2014
    Брау на дяцата. Ама само 630 лева! Тва парумайци са големи еснафе. Смо искът, па не дават. Еснафлъкът обаче носи една прокоба. Нивга, нищо да не пулучите. Ни дубра дума, ни помощ, ни пудадена ръка. Га въ слуша чувяк сте гулеми умници. Га имате нужда сте многу състръдателни. Ама инак съ изпокривате в дупките кът лаугери и съ прайте на неръзбрали. Върти ми съ един епитеть, ама нема да гу кажъ. То нема и на кой, оти над земятъ нищо съ не подава. Пустуш. Ставъте по-дубри, единствено га въ применят в смокинг.
  • 2
    Mi
    milano_1420022842
    0 -2
    12:44, 31 дек 2014
    men me nqma a puk sum uchastnik:(
Последни новини