От х:

Днес в x:

Места за преподаватели, логопед и счетоводители обяви Бюрото по труда

Повече информация за свободните работни места можете да намерите в Бюрото по труда в Димитровград

Свободно мястоза учител обявиха отново на трудовата борса в Димитровград. Търси се преподавател по математика, физика и трудово обучение, като няма изисвания за стаж, показва справка в Бюрото по труда. Все още незаето е мястото и за начален учител по англ.език, обявено преди седмица. Продължава да е свободно мястото за логопед.

Ново работно място е това за детегледач, като има изискване за средно образование на кандидатите. Трябват и двама оперативни счетоводители, завършили икономическо образование, както и експерт търговия/въглеродни емисии.

Другите места на борсата в димитровград са за двама бетонджии, двама монтажници, двама шлосери. Търси се кранист и 10 шивачи. В делнични дни повече информация ще откриете в Бюрото по труда на бул."Раковски" №13-запад.

Dimitrovgrag.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бе
    безработен
    3 0
    07:54, 23 дек 2014
    Направете електронна страница или сайт на Бюрото по труда и вписвайте пълна информация за всички свободни работни места!
  • 2
    Ни
    Николай
    1 0
    02:53, 4 яну 2015
    Естествено, че трябва да се направи сайт на бюрото по труда в град, който колкото е красив, толкова и умира от безработица. Общината трябва да се вземе в ръце също. Толкова млади висшисти, а нямат работа или едвам свързват двата края даже не по специалността си, а работят каквото им дойде само да се изхранват. И не се оправдавайте със стажа, защото вие трябва да ни го осигурите, на тези които са учили толкова време за нещо, реално погледанто в момента, безмислено.
Последни новини