От х:

Днес в x:

Трима изнасилили студентка от Икономическия университет

21-годишната Ж.Б. от Добрич се оплака, че е станала жертва на изнасилване. Момичето учело в Икономическия университет във Варна. Нейна приятелка я подканила да отидат на събиране в квартал „Галата“. Там въпросната приятелка я оставила сама с три момчета, съобщила ТВ "Алфа".

Те започнали да искат интимен контакт с нея и да се държат вулгарно. Ж.Б. твърди, че нямало какво да направи и се оставила в ръцете им, защото нямало кой да й помогне. След случката обаче тя изпаднала в депресия и прекратила образованието си.

„Приятелката ми не беше в стаята. Останах сама с момчетата. Те започнаха да ме обиждат и да ме питат дали имам опит в различните видове интимни контакти. Нямаше как да се преборя и се оставих. След това прекъснах образованието си. Не можах да продължа.“, разказва потърпевшата.

"Момчетата ми казаха, че не ставам за нищо. Разбиха всички мои надежди. Видяха ме, че съм наивна и доверчива. Искаха да се възползват от мен. Искам да предпазя всички млади хора да не правят моята грешка. Призовавам всички млади момичета да премислят добре нещата. В този живот има различни хора и не се знае на кого ще попаднете", посочва Ж.Б.

До този момент тя не е подавала сигнал до органите на реда по случая. Била е уплашена и депресирана, за да може да реагира, твърди тя.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини