От х:

Днес в x:

Хасковлийчета изпратиха Коледни честитки в Европейския парламент

Членовете на Европейския парламент получиха празнични картички от Хасково. Те са изработени и подписани от децата от  Компютърна школа „Вале” при читалище „Заря“.

Европарламентаристите вече познават възпитаниците на преподавателката Людмила Стайкова от гостуването на школата през февруари в Брюксел. Тогава хасковските таланти се изявиха в Европарламента по покана на Мария Габриел, ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП и зам.-председател на Групата на ЕНП в Европарламента.

За Коледно-Новогодишните празници, талантливите хасковлийчета изработиха поздравителни картички за евродепутатите, изобразяващи раждането на Исус, светлините на Коледа и други вълшебни празнични мигове.

Българският евродепутат раздаде картичките на колегите си по време на последната за годината пленарна сесия в Страсбург.

„Колегите в Европейския парламент пазят прекрасни впечатления от изложбата на компютърните рисунки на децата, изработени с техниката на дигиталната графика и живопис, която организирах в Брюксел. Сега вярвам, че коледните картички на младите таланти от Хасково ще донесат повече светлина и топлина в офисите и домовете на евродепутатите. Компютърните изображения върху картичките свидетелстват, че не трябва да противопоставяме традициите и ценностите на иновациите и нововъведенията”, обобщи реакциите от хасковския жест Мария Габриел.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Дж
    джорджо шапкаридзе
    0 -2
    16:00, 17 дек 2014
    Щяли да донесът повече топлина и светлина в домовете на евродепутатите Манолова не чувсваш ли срам за това изречение Каква топлина и светлина бе та тия хора получават по 20000 и кусур евро заплата на месец И това го пишеш на фона на беднотията и циганията в българия и тая мария габриел И още как не се объркаха та не пратиха и на парламента в Русия а само на ЕС Таково лакействане и гъзолизане едва ли има в друга държава А людмила стайкова да отиде в книжовник и да види в какво окаяно състояние е къщата на баща и а не да се крие в читалището като охранен плъх
  • 2
    Дж
    джорджо шапкаридзе
    0 0
    17:23, 17 дек 2014
    Манолова много бързо и леснопремахваш онова което не ти харесва на теб и работодателите ти
  • 3
    Дж
    джорджо шапкаридзе
    0 -4
    17:27, 17 дек 2014
    кккккккккккккк Виж коментара
  • 4
    Дж
    джорджо шапкаридзе
    0 -4
    17:28, 17 дек 2014
    манолов много бързо работиш Виж коментара
  • 5
    Дж
    джорджо шапкаридзе
    0 -4
    17:31, 17 дек 2014
    стайкова отиди до книжовник и си виж наследството... Виж коментара
Последни новини