От х:

Днес в x:

Дядо Мраз по-скъп от Дядо Коледа с 20 лева

30 лева. Толкова ще струва блясъка в очите на детето ви, зърнало Дядо Коледа пред входната врата. Това е сумата, която може да заделите, за да зарадвате хлапетата си с белобрадия старец.

Коледата е възможна благодарение на професионалните Дядо Коледовци, които в Хасково са трима, засега. Те се подвизават предимно във Фейсбук, където има и реклами на телефонните им номера.

Тефтерите на добрите старци отсега са пълни със заявки за посещение.

Раздаването на подаръци лично от него до 18 часа е срещу 25 лева. Посещенията на Бъдни вечер и Коледа не са по-скъпи. Петнайсетина минути е времетраенето от пристигането, раздаването на подаръците, няколко стихотворения и песнички, до тръгването на дядо Коледа от дома ви. Подаръците трябва предварително да бъдат оставени пред входната врата, за да е магията пълна и изненадата голяма.

Няма и разлика в цената, ако децата в дома са с приятелчета и така са повече от две или три. Единствено условие на Дядо Коледа за посещението си остава времетраенето - 15 мин, плюс-минус пет. Това е така заради строгия график на обиколката му. Всяко забавяне на адрес, ще повлече след себе си трепетно чакане на следващите, обясняват професионалистите.

Дядо Коледовците навръх Нова година не отказват да влязат и в ролята на дядо Мраз. Тогава обаче тарифата им скача на 50 лв.

В страната се появиха и нови услуги от конкурентните Дядо Коледовци. Сред тях е промоция за ранна резервация.

Коледата за порасналите обаче с екстри на посещението отново качва петдесетачка върху основната сума, която за страната е около 50 лв.

За Дядо Коледа и Снежанка на фирменото парти шефът ще трябва да бръкне по-надълбоко и да извади поне стотачка. Ако искате да вдигнете градуса на настроението на банкета, можете да си поръчате любимците на децата в предизвикателно облекло срещу петдесет лева, отново с ваучер за намаление.

М. Манолова

 

 

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини