От х:

Днес в x:

Светослава Тадаръкова се готви за протест с белезници заради съдебно решение

Ще се заключа вкъщи, ако трябва ще направя и нещо друго, ще решавам на 29-ти декември. Това заяви журналистката Светослава Тадаръкова, по моминско име Рудолф, която е в развод с мъжа си Димитър Тадарков.

Журналистката губи дело в съда, с което губи попечителство над двете си дъщери и освен това ѝ е забранено да обитава общия дом с Тадаръков. Тя трябва да излезе от апартамента на 29-ти декември тази година. Да ме изведат с белезници, да види цял свят, плаче Светослава пред Нова телевизия.

Обърнах се към правосъдния министър Христо Иванов, за да има проверка на делото, защото съпругът ми има връзки с ДПС и съдиите козируват заради Ахмед Доган. Той ми каза – не съм аз човекът, трябва да говорите с ВСС. Вие сте известна, може да имате късмет. Това ли е то държавата, възмути се журналистката.

Развод със Светослава исках аз – заради нейните „залитания” с двама мъже в продължение на години. Изпратих ви решението на съда от 17 страници, в което има и показанията на дъщерите ни, посочи Димитър Тадаръков. Съпругата ми има четири апартамента, дала ги е под наем, а може да живее в който си иска, добави той. Лъжа е, че имам връзки с ДПС – искам да заведа дело и за това, но адвокатите ми казват, че тя ще си изкара медицинска бележка за невменяемост и ще загубя в съда.

С дъщерите ми сме решили да не правим отстъпка, каза Тадаръков. Светослава отвърна, че дъщерите ѝ са казали пред съда, че журналистиката се е грижила за тях. Правиха ни психични експертизи и моята беше перфектна, а неговата показваше, че лъже, възмути се Тадаръкова.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    мамаев курган
    0 -1
    12:38, 12 дек 2014
    Защо и дават телевизионно влеме на тая мръсница България е пълна с такива изцепки и ако на всички се отделя време какво става Тая пръдла си живееше като императрица при тадъръков но си показа мурафетите и сега РЕВЕ Даже и дъщерите и са против нея Имала 4 апартамента а щяла да се заключи Е да иде при любовниците си сега Не ни я НАВИРАЙТЕ в очите тая МРЪСНИЦА
Последни новини