От х:

Днес в x:

Застреляният с 8 патрона – свидетел по делото за убийството на Фатик

Убитият късно снощи в столичния квартал "Банишора" – 53-годишният Хрисим Хрисимов е бил свидетел по разстрела на Филип Найденов-Фатик, извършен през 2003 г., научи БГНЕС от разследващите. Източници на "24 часа" също потвърдиха информацията.

Хрисимов е свидетелствал срещу Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския и други петима от групата му, която бе арестувана за стрелбата срещу Фатик на столичния булевард "България". По-късно стана ясно, че Хрисим Хрисимов е осигурил автомобила, от който е стреляно срещу "Мерцедеса" на Фатик. Хрисимов е бил наемател и на къщата в Банкя, където групата на Йоско се е събирала преди повече от 11-години.

Самият Хрисимов е подозиран за убийството на Николай Иванов, собственик на бившия ресторант "Пчела" в столичния квартал "Лозенец". При стрелбата в заведението тогава се намираше и Николай Цветин, дясната ръка на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев.

За последно името на Хрисим Хрисимов бе обект на внимание по повод разследването на групата за убийства "Килърите 4" при около година. Соченият за тартор на групата за мокри поръчки Йосиф Йосифов – Йоско е в незвестност от началото на март тази година, след като съдът не намери основание за неговото задържане.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Со
    солжиницин
    1 0
    21:36, 5 дек 2014
    Ето ви един прекрасен пример ----никога и под никакъв предтекст не ставайте свидетел
Последни новини