От х:

Днес в x:

Търсят берачки на ягоди за Испания

Работодателят плаща по почти 40 евро на ден

Агенцията по заетостта набира 350 кандидатки за бране на ягоди в Испания, съобщиха от агенцията. Условията към кандидатките са да са на възраст от 25 до 40 години и да имат опит в селското стопанство.

Работодателят предлага заплащане бруто 39,48 евро на ден (нето 38,08 евро/ден след удръжките за социални, здравни осигуровки и ДОД). Освен това първоначално той поема и разходите за транспорт до Испания, които обаче се удържат от първата заплата на работника.

Връщането до България е за сметка на работодателя, ако работничката остане до края на кампанията, което ще бъде около средата на юни 2015 г., отчитат от Агенцията по заетостта.

Оттам допълват още, че работният ден на бъдещите работници ще започва в 6,30 часа и ще се работи по 6 дни в седмицата. Заминаването е от средата на февруари, посочват от Агенцията по заетостта.

Освен опит в полската работа, е необходимо кандидатките да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали с тежкия физически труд, който се полага ежедневно.

Кандидатите могат да подават документите си в бюрата по труда по местоживеене, поясняват от агенцията.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Re
    Redjo
    0 0
    12:22, 28 ное 2014
    hah to te Tarsqt magareta a Ne Rabotnici i to za smeshni Pari

Случаен виц

Последни новини