От х:

Днес в x:

Милен Цветков и Андрей Арнаудов: Ценностите бяха подменени. Нямаме и национална кауза

"25 години държавата е в криза. Няма един ден, в който да сме казали "Ей, днес сме добре, няма да преодоляваме криза." Непрекъснато ни внушават, че ще загинем, че няма да вържем бюджета, че ще сме гладни", заяви в предаването на Люба Кулезич Милен Цветков, който заедно с водещия Андрей Арнаудов бе поканен да поразсъждават по темата "Здравословно като патриотизъм". Според него през изминалите 25 г. ценностите у нас са били абсолютно подменени.

"Мисля, че трябва да дадем време на управляващите. Българите сме страшни критикари и винаги търсим кусурите. Според мен обаче това правителство няма да устиска повече от година", коментира пък Андрей Арнаудов. Той подчерта това, че от години българите сме без национална кауза: "Последната беше присъединяването ни към ЕС. След това кауза липсва."

На въпроса "Борисов не ви ли изгледа много променен човек?", Милен Цветков отговори, че, ако трябва да ползва театралната терминология, премиерът в момента е "много обран като образ". "Добре е", заключи той. Андрей Арнаудов от своя страна отговори с думите: "Трябва да се уважават хора, които се развиват."

Относно споровете около назначението на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната Цветков заяви, че не вижда проблем това да стане. Арнаудов пък, който е известен с близостта си с ВМРО, се въздържа от отговор.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини