От х:

Днес в x:

Полиция и жандармерия със засилени мерки заради мача “Ботев” - „Левски”

От 12 ч. днес е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението по бул. "Христо Ботев", в участъка от бул. "Александър Стамболийски" по протежението на Коматевско шосе до кръстовището с околовръстния път на Пловдив. Причина е футболната среща от 16 кръг на "А" професионална футболна група между отборите на ПФК "Ботев" - Пловдив и ПФК "Левски" - София, която започва в 13.15 ч. на стадиона на спортен комплекс "Ботев 1912" в "Коматево".

За времето от 12 до 16 ч. ще бъде ограничен достъпът на МПС, които ще се пренасочват по обходни маршрути в кв. "Коматево". Ще бъдат пропускани само превозните средства на масовия градски транспорт и на живущите в квартала. Останалите участници в движението ще бъдат насочвани по обходни маршрути, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Привържениците на "Левски" ще бъдат допускани към спортното съоръжение по маршрута Околовръстен път - ул. "Захаридово", като автобусите им ще се съпровождат и охраняват от полицейски служители.

Феновете на "Ботев" ще преминат по маршрута бул. "Христо Ботев" - Коматевско шосе.

Билетите за футболната среща са предварително разпределени и на място преди срещата ще бъдат продавани, като за агитката на столичани са отпуснати 250 билета. На влизащите в стадиона ще се извършват стриктни проверки.

Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

Абсолютно е забранено внасянето на пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие, спрейове, бутилки над 500 мл, предмети, произведени от чуплив или твърд материал.

На територията на Пловдив ще патрулират мобилни групи специализирани полицейски екипи, които ще реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред.

Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно, категорични са от полицията.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини