От х:

Днес в x:

ГНХ Тракия: Дано човешкото надделее!

ГНХ "Тракия" изрази днес своята позиция и смята темата за приключена

Своята позиция по темата с благотворителните концерти и спора с клуба по фолкаеробика "Плетеница" изрази днес и председателят на НЧ "Христо Ботев" и ГНХ "Тракия" Ирина Костадинова. За клуба и ръководителят му темата вече е изчерпана: Ето и тяхната гледна точка:

 Меко казано обидно,пошло и злобно е да се коментира човек,състав,или организация по този начин,какъвто прочетохме в сайта на „Плетеница“ и под статията .Още повече,когато става въпрос за благотворителност.Как не се посвенихте и посегнахте да опорочавате едно такова събитие?!Ръководителят на „Плетеница“ ,г-жа Христозова е потърсила медиите,които от своя страна се обърнаха към мен за моята гледна точка.

След цялата тази „помия“на мен приписаха качества като злоба,“хейтърство“ и какво ли още не.Това спор ли е,битка ли е,след като не е започната от двама?Да,публикувах моя коментар по случилото се,моята и на ГНХ „Тракия“ позиция,защото всеки има право на отговор и позиция.Не съм от хората,които си мълчат,когато става въпрос за ИСТИНА и СПРАВЕДЛИВОСТ.

Всеки може да каже всичко и да се изкарва най-добрия и съвестен човек на света.Не може винаги един да е виновен за всичко,а другия да е жертва.Не мислите ли,че на някои хора им е особено удобно да се оплакват и да се изкарват слаби и ощетени?!Така ли аз не съм била слаба,разочарована и ощетена ?!Напротив,но продължавам да търся начин да си върша работата.Когато искаш да помогнеш,намираш начин,останалото са само оправдания да не направиш това,което се иска от теб!Кого го е грижа за личностните ни взаимоотношения?!

Моля,не изкарвайте вашите предположения като мои думи,или факти!!! Каузата е една-в подкрепа на Алекс.Всеки,който наистина има желание,ще намери начин да помогне-с дарение по банковата сметка,със закупена покана,с участие във фестивала,за който има такса.Това не е концерт,а фестивал-всеки със,или без покана е ДОБРЕ ДОШЪЛ.Виждам,че колегите от „Плетеница „ без официална покана не биха участвали.

Ето,ние от „Тракия“ най-тържествено Ви каним да вземете участие в нашия благотворителен фестивал“С ГНХ „Тракия „ да тропнем хорце,на нуждаещите се деца да помогнем от сърце“,който ,знаете къде и кога ще се състои .Такса участие-5 лв.,които отиват директно по сметката на Алекс!Ето така ще се обединят двата клуба.Не приемам оправдания като навременна информация,защото имате цели три седмици до фестивала.Фестивалът е без конкурсен характер!

Въпреки обидите,оплюването и злобните коментари по мой адрес и този на ГНХ“Тракия“ ние ще преглътнем разочарованието в името на Алекс. Дано човешкото у вас надделее!

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    То
    ТОДОР
    8 -4
    21:56, 22 ное 2014
    Стига с тези глупости все ви клеветят все сте обидени на някого,има само едно, едно дете се нуждае от помощ .колкото повече толкова повече.
Последни новини