От х:

Днес в x:

„Хасково 2012” с рутинна победа на баскет

Уорън вкара близо половината от всички точки на Хасково

„Хасково 2012” записа убедителна победа срещу Левски София в зала „Дружба” в поредния кръг от женското баскетболно първенство. Домакините записаха категоричен успех с 38 точки разлика – 109: 71, като поддържаха аванс почти през цялото времетраене на срещата. В първата част „Хасково 2012” дръпна с 28:19, а след втората увеличиха преднината си на 48:32. Към края на двубоя гостенките тотално свалиха гарда и допуснаха разликата от 15-20 точки да се удвои. Част от състезателките на домакините се възползваха от безпомощния съперник за да си оправят личната статистика в трудовата си биография. Така например Сиера Уорън вписа невероятния дабъл-дабъл от 45 точки и 17 борби. С двойни двуцифрени показатели завършиха още Олга Дубровина – 21 т. и 12 борби и Анита Тейлане с 20 т. и 14 б. За отбелязване е, че целия останал отбор заедно с резервите/ 7 баскетболистки/, вкара общо 23 точки. За отбелязване също е, че Олга Дубровина подаде два пъти повече асистенции от останалите 9 в отбора взети заедно.

Това е 5-та победа на Хасково от началото на първенството, с което бе приключен първия етап от националната баскетболна лига за жени. В нея участват 6 отбора.

Г.Христов

Публиката поднякога прекаляваше с вувузелите
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Де
    дент
    4 -1
    19:36, 23 ное 2014
    За какво да прекалявт сас вовозелите на които му пречи да не стои.просто ниама такива шапиони като тях варха сте момочета
Последни новини