От х:

Днес в x:

Пиян се развилня с „Калашников” в Пирея, рани 11 души

Пиян се развилня с „Калашников" посреднощ и рани 11 души в бар в Пирея, Гърция, съобщават от „Български новини".

Към 4 часа сутринта стабилно почерпен чужденец застанал пред витрината на крайбрежен бар в Пирея и открил безразборен огън към посетителите на заведението.

Сега ще ви избия всичките, крещял пияницата, изпразвайки автомата срещу нищо неподозиращите граждани. Информацията до момента гласи, че 11 посетители на заведението са ранени, като 7 от тях са прехвърлени в болница „Атикон", а останалите четирима са хоспитализирани в „Евангелизмос". Трима от ранените са в тежко състояние.

Показания пред полицията вече е дал собственикът на бара, според който кървавата драма се е разиграла около 4.15 часа сутринта.

Мъжът стоеше пред прозореца на кафе-бара откъм улицата с „Калашников" и изкрещя: "Ще ви убия всичките! Тази вечер ще се лее кръв! " Тогава започна касапницата, разказва шокираният мъж.

Оказва се, че чужденецът е познат на силите на реда и е известен престъпник. Малко преди да изпадне в яростен пристъп и да нападне посетителите в бара с огнестрелно оръжие, той също се е почерпил вътре с 3-4 питиета.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Zr
    zritel
    0 0
    16:48, 22 ное 2014
    taaka se pravi .. bravo
  • 2
    Wo
    woooo
    1 0
    18:16, 22 ное 2014
    Така се отговаря на византиските номера.
Последни новини