От х:

Днес в x:

Димитровград се пребори за Крисия, открива им Коледата на 27-ми

Крисия ще открие Коледата в Димитровград

Мегаталантът на България 10 годишната Крисия Тодорова лично ще открие Коледните празници в Димитровград. Втората на детската Евровизия ще изпее хита си Децата на Планетата в чест на малките димитровградчани, при паленето на коледната елха идния четвъртък. „Решихме това да е подарък за нашите деца, понеже както знаете ние сме Град на децата. Този път купона ще е за тях“ каза кметът Иво Димов. Крисия ще пристигне с Дядо Коледа, като вместо подаръци ще раздава автографи. И магията на невероятния си глас.

Оказва се че за обезпечаването му се водили преговори тежки преговори проточили се цял месец. Крисия в момента е най-каненият изпълнител в България безапелационно удрйки в земята известните с това „поп-фолк“ димитровградчанки. Идеята да се покани малката дива обаче е още отпреди култовото и представяне на Евровизия, в който заслужи аплаузите на цяла Европа. Може би заради това продуцентската компания 7/8, които държат правата на Крисия, сдържали на думата си, макар и не без допълнителни преговори с дясната ръка на Слави Трифонов - Евгени Димитров-Маестрото. Кметът Димов категорично отказа да обяви колко е струвало съгласието, макар да не отрече, че то си имало цена, която е традиционно висока за всички хора Дългия. Както е известно Слави Трифонов е личен ментор на малката прима от Разград.

В крайна сметка всичко завършило добре и Крисия ще пее под Дървото на надеждата. Така е известна най-голямата жива коледна елха в България, в Димитровград, чиято височина е над 30 метра. Тържественото запалване на светлините й е насрочено за 17.30 часа на 27-ми ноември. Купонът продължава с коледни работилници за малки и големи, в които ще се изработват от сувенири до разчувстващи писма до Дядо Коледа, гарантиращи получаването на най-бленувания подарък.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ww
    www
    33 0
    18:24, 20 ное 2014
    Браво! Страхотен глас има това дете! Стилно и много точно попадение.
  • 2
    Ха
    хасковвлии-анонимни
    1 0
    11:46, 21 ное 2014
    и къде по точно ще се намира дървото на надеждата и концерта ?
  • 3
    Sa
    saxofonista-2002
    1 0
    14:40, 21 ное 2014
    Naistina hubav podarak za decata na D-grad,ako sme jivi i zravi i az 6te otida s moya vnuk na koncerta!
  • 4
    Го
    горкото
    0 0
    18:37, 21 ное 2014
    Горкото дете...
Последни новини