От х:

Днес в x:

Кърджалийки губят надпреварата с хасковлийки в любовните игри в сайтовете за запознаства

Кърджалийки губят състезанието си с хасковлийки в сайтовете за запознанства.Съгражданките ни които заради гурбетчийството на съпрузите са много активни,напоследък стават все по предпазливи в сравнение с жените от съседните области.Кърджалийки са и по предричиви.Много от тях,предимно по-младите търсят софианци с дебели портфейли.Те отказват връзка с кандидати за любов от Кърджали.За сметка на това хасковлийки са много агресивни и не подбират.Те са директни и не се свенят веднага да ви вкарат в леглото си.Предпочитан напоследък сайт за запознанства е  gepime.com,където няма нужда от условности и сексуалните послания са еднозначни.Достатъчно е да пратите есемес и сте в играта.

Както посочи разследване на Кърджали бг вести преди време кърджалийки въртят бурна виртуална любов  в сайтовете за запознанства. Мрежите предлагащи възможност за кореспонденция, любов и сексуални връзки са предпочитани от местните чиновнички и учителки. По-голямата част от тях са семейни. Това обаче не ги спира да кръшкат на съпрузите си. Местни свалячи обобщават, че с възрастта кърджалийки вихрещи се в сайтовете за запознанства стават все по-активни. Повечето от тях крият външността си като поставят на стените си чужди снимки. Други пък спестяват от годините си. Най-палави са тези с по-закръглени форми.Достатъчно е поканата за кафе и крепостта е превзета, споделят още местните мачовци.

Най масово е присъствието на кърджалийки в мрежата Twoo. Адресите се заимстват от Фейсбук. Мрежата ви зарибява чрез електронната поща, изпращайки ви съобщения от рода на „Някой ви харесва в Twoo” или „Павлина те посети в Twoo”.Малцина са кърджалийки които присъства с истинските си имена. Много се представят за жителки на други градове, докато установят контакт. Затова може да срещнете съобщения от рода „Радина,София,45,иска да се срещне с мъж между 35 и 50 години в София”. Мрежата ви позволява да изразите одобрение,но чата е срещу заплащане.

  По откровени са кърджалийки в сйта „Елмаз”. Тук посланията са директни.Диана И.споделя неволите в сексуалния си живот с неподражаема циничност и директно пита”Имаш ли нужда от жена?”.Тя подчертава „Аз съм ангажирана , но обичам свободата”.

  Най-разкрепостени са кърджалийки в сайта „Аha”. Тук присъстват повече млади жени. Те са с псевдоними.

Не бива да се изненадвате, когато ви налетят и мъже. Като например Ahavip в   „Aha”или Yakip E в „Елмаз”.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Въ
    Възмутен
    0 0
    13:58, 20 ное 2014
    Няма за какво да пишете, публикувате отново тази боза! Това е от преди 2 години и го публикувате като новина! Стегнете се малко! Не си губете времето в тези сайтове, г-н Автор, а търсете истинските новини! Не Ви прави чест!
Последни новини