От х:

Днес в x:

Полякиня загина в Испания, опита се да си направи селфи

Млада полска туристка загина в Испания при опит да си направи селфи, предаде "Дейли мейл".

Силвия Райхел пожелала да си направи селфи на моста Пуенте-де-Исабел II в Севиля. Тя се качила върху парапета, но внезапно загубила баланс и паднала от 4,5-метрова височина.

Пристигналите на място медици от "Бърза помощ" установили, че сърцето на Силвия е спряло. Те успели да го вкарат отново в ритъм с помощта на наличната апаратура, но скоро след като била закарана в болница, полякинята починала.

От кметството в Севиля назоваха инцидента "нещастен случай", а причините за него - "несъблюдаване правилата за безопасност". Въпреки това общинарите обещаха, че в най-скоро време мостът ще бъде обезопасен с допълнителния ограждения.

23-годишната Силвия Райхел била родом от Люблин и учела медицина. Полякинята била влюбена в Испания, като планирала след дипломирането си завинаги да се пресели тук.

Това не е първата жертва на селфи-манията. На португалския бряг това лято, например, полско семейство се качило на перилата, за да си направи снимка на фона на океана. Докато двете им деца гледали отстрани, двамата залитнали и се разбили в 80-метровата скална пропаст.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини