От х:

Днес в x:

Миньоните от "Аз, проклетникът" вече си имат собствен филм (видео)

Ако сте сред хората, които са гледали двете части на анимацията "Аз, проклетникът" повече заради онези смешни, изобретателни, лоялни и изключително симпатични същества миньоните, вероятно ще почувствате приятен гъдел в стомаха от факта, че филмът, посветен изцяло на тях, е на път към големите екрани.

Нещо повече - онлайн е вече и първият трейлър към него, който доказва, че забавлението ще си струва и определено ще има големи дози смях, нищо че те говорят свой собствен език. Всъщност това може да се окаже и една от най-силните им страни, тъй като това автоматично ще запази оригиналното им звучене независимо от страната, в която ги гледате.

Филмът Minions, който излиза от студиото "Юнивърсъл", ще тръгне по кината през юли 2015 г..

Близо триминутният трейлър започва с появата на миньоните още в праисторията и началото на тяхното голямо търсене - на възможно най-ужасния и неприятен господар, на когото да служат. По този начин и изпълнени с напълно добри намерения, обаче те предизвикват смъртта не само на динозаврите, но и на Дракула и Наполеон. Затова отчаянитео превзема търсенето им и малко по малко започват да губят надежда, че някога ще успеят. Тогава обаче трима от тях - Кевин, Стюарт и Боб, решават да вземат нещата в свои ръце. Те поемат на пътешествие, което ги отвежда в Ню Йорк около 1968 г..

Според предварителната информация филмът ще представи някои любими герои от "Аз, проклетникът", както и нови образи. Фокусът обаче ще е върху преживяванията на малките жълти симпатяги при срещите им с хората.  И въпреки че не се очаква да има разпознаваема реч, в края на трейлъра се изписват имената на актьори като Сандра Бълок, Джон Хам и Алисън Джани, което подсказва, че те са част от екипа по тяхното озвучаване.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини