От х:

Днес в x:

Талант на България позлати Хасково във Виена

Талант на България защити реномето на себе си и на града

Талантът на България Борислава Иванова от Хасково отново позлати родината и родния град, с великолепно представяне в коронната си спортна аеробика. Благодарение на уменията си в елегантния спорт 9-годишното момиченце стигна 2-ро място в риалити формата България търси талант където пребори стотици талантливи хора от цялата страна. На откритото първенство на Австрия бяха по-малко, но затова пък талантите бяха от целия свят.

Във възрастова група 9-11 години ученичката на ОУ „Любен Каравелов“ Хасково спечели и двата златни медала за своя клуб „Мега спорт“ след като триумфира и индивидуално и на тройки с Алекс Ангелова и Дамла Арабаджи. Възпитаничките на Мартина Маринова отвяха конкуренцията, включително и от световни сили в този спорт в лицето на рускини, италианки и словачки и заслужиха аплодисментите и най-високите оценки на журито. Така детето-чудо на Хасково остава непобедено в своята възраст на домашни и международни турнири вече втора година подред.

Колекцията от отличия на „Мега спорт“ бе попълнена и бронзовия медал на Симона Благоева , Християна Кайрякова и Моника Мишева при тройките 12-14 годишна възраст. Симона се качи на почетната стълбичка и на индивидуалната надпревара, където също спечели бронз.
Г.Христов

В тройка с Дамла Арабаджиева и Алекс Ангелова
Тройката на Симова, Христина и Моника също имаше повод да развее българския флаг
Симона Благоева спечели медал и на индивидуалната надпревара
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ба
    баба
    16 0
    09:41, 5 ное 2014
    Браво мамини слънчица!
  • 2
    21
    210057
    19 0
    10:08, 5 ное 2014
    Браво е малко. Да са живи и здрави и все така да прославят страната ни с добро.нека има повече такива таланти..
  • 3
    11
    111
    9 0
    10:31, 5 ное 2014
    Браво
  • 4
    Ив
    Ива
    11 0
    19:32, 5 ное 2014
    Жалко, че родителите на децата поемат всички разходи по пътуване, нощувки, дори за екипи и трика. Децата са талантливи и упорити, а е срамота да нямат никакви спонсори и помощ от държавата и общината!
Последни новини