От х:

Днес в x:

Един от прегазените при умишлената катастрофа е близък на Лютви Местан, лидерът на ДПС бесен

Единият от прегазените в умишлената катастрофа станала през нощта на четвъртък срещу петък е близък на лидерът на ДПС Лютви Местан. Кърджали бг вести научи, че Местан е поискал повече внимание за бързото му възстановяване. Очаква се пострадалият да бъде транспортиран в университетска болница „Св.Георги“ в Пловдив. Загиналият при инцидента кърджалиец е живял във 22 блок на кв.Възрожденци.
Както Кърджали бг вести първи писа причина за катастрофата е пиянски скандал разиграл се пред известно заведение до Прилепци. Компания от трима турци се спречкала с двама помаци. Играли и юмруци. Тримата тръгнали с колата си да се прибират. Красимир К.ги последвал с джипа си. Той ги блъснал. Тримата слезли от колата и тогава той прегазил двама от тях, след което се опитал да избяга.
Това съобщиха за Кърджали бг вести осведомени източници. Ще припомним, че след инцидента Красимир К.попадна в ареста.Разследване ще трябва да докаже дали става дума за умишлено убийство или нещастен инцидент вследствие на прекомерна употреба на алкохол.
Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ko
    kok
    3 -3
    09:37, 1 ное 2014
    естествено че е умишлено пиян шофйор
  • 2
    De
    Deli
    4 0
    11:15, 1 ное 2014
    Глупости - как ще е умишлено?!
    Неумишлено след употреба на алкохол и несъобразена скорост. Последната присъда на Кърджалийския съд го доказва - става въпрос за условната присъда на джигита убил дядо на пешеходната пътека във Веселчане....
  • 3
    Yr
    yrt67uitikrty8
    2 -1
    11:50, 1 ное 2014
    i toz shte se otarve daje ne biaha go varzali s beleznici nashite policai i vikashe che dava hliab na mnogo hora ami ima i pesen za tova za milioni niama zakoni
  • 4
    Ne
    Nevena
    1 -1
    15:17, 1 ное 2014
    Schokirana sam ot tozi sluchai nemoga da povyarvam hubav chovek zagubihme leka mu prast na Batara.Moite saboleznovania na Hatito i zialoto mu semeistvo.

Още новини

Последни новини