От х:

Днес в x:

Два празника в едно в книжарница Приятели

Два празника в едно предлага на приятелите си книжарница “Приятели”. Почитателите на Хелоуин могат да отидат маскирани за настроение, но пък за сметка на това ще трябва да се настроят и за отбелязването на Деня на будителите.

На 1 ноември от 14 часа в уютната обстановка на книжарницата за първи път пред своята детска публика ще се представи авторката на приказни истории Петя Дичева.

Тя ще има тежката, но и приятна задача да разкаже на малките читатели откъде черпим идеи за хелуинските костюми и кои българи са възродили стремежа ни към образование и книжовност.

Петя Дичева, която е юрист по професия, е автор на детската поредица за приключенията на Антонио: „Златната фея и Антонио", „Приказка за звездното момиченце" и „Пътешествие в Космоса".

Програмата на тържеството включва още конкурс за най-оригинален костюм, за артистично присъствие и за най-ефектна маска.

За доброто настроение на присъстващите ще има и тематична пинята, като тържественото й разкъсване ще осигури лакoмстава за всички.

Очакват ви още и викторина с награди, както и специални танцови изпълнения на момичетата и момчетата от клуб „Гранд” – Хасково, които ще повишат честотата на детските усмивки с изпълнения върху „Thriller” на Майкъл Джексън.

 М. Манолова

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини