От х:

Днес в x:

Предлагат "легнал полицай" на кръговото до парк "П.Пенев"

Кръговото кръстовище на входа на града бе изградено през 2012 година

Да се сложи ограничител на скоростта тип "легнал полицай" на кръговото кръстовище до парк "П.Пенев" на влизане от Хасково. Това предлага димитровградчанинът Димо Делчев. Допълва, че мотивите му са опасността от катастрофи, които могат да се случат на това място.

"Въпреки, че има S- образна кривина и колите, влизащи в кръговото са без предимство, те изобщо не спират. Това особено важи за камионите и автобусите. Минаваме от там няколко пъти на ден и поне половината пъти ми се отнема предимството в кръговото! Слизат отгоре и даже не поглеждат, карайки със скорост поне 50-70 км/ч.", коментира мъжът. Надява се да се вземат мерки, за да не стане факт в скоро време и пътно-транспортно произшествие.

Справка показа, че пътят е част от републиканската пътна мрежа и ангажимент към поставянето на подобно съоръжение има Областно пътно управление- Хасково и органите за контрол на движение по пътищата.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    53
    532811
    5 0
    08:49, 25 окт 2014
    Едва ли има в света друго толкова некадърно изпълнено и против всички правила на пътното строителство пътно съоръжение!
    Така ще докато ни управляват рабфагаджии и хора с купени дипломи ще продължават с малоумните си "творения"!!! Малоумници добрали се до власт с единствената цел да крадат и пак да крадат! Ще излезе и да се изтипоса "архитектчето" на общината и ще твърди, че видите ли не може да се направи прелез на жп-линията, защото имало: "голяма денивелация", самолети ли ще излитат, совалки ли ще кацат!?!?!? Некадърниците в началото твърдяха, че въздушното гръгово ще е готово до края на ноември 2014г., сега като наближи крайния срок щели евентуално да пуснат източната тангента!!! После ще правим кръгово движение до бившата "Малина", не ми се мисли каква глупост ще сътворят с тукашния ни "архитект"! Пет месеца хората дишаха прах, газиха кал и още асфалта не изстинал започваме да дълбаем отново, щото ни пропаднала току-що положената тръба!?
Последни новини