От х:

Днес в x:

Спецоперация на полицията за скоростта по пътищата в Смолянско

На територията на Смолянска област ще се проведе 24 часова специализирана полицейска операция за контрол на скоростта, соъбщиха от пресцентъра на Областната дирекция.

Акцията ще се извърши от 29-ти до 30-ти октомври 2014 г. в областта, както и в цялата страна по инициатива на европейската организация на службите на пътна полиция TISPOL.

Специализираната полицейска операция “Сигурни пътища” ще се проведе в населените места, главните пътища и автомагистрали, както и по третокласни пътища. От началото на годината до сега на територията на ОДМВР – Смолян са възникнали 58 тежки пътнотранспортни произшествия, със 67 загинали и трима убити.

С цел намаляване на пътния травматизъм, в следствие на движение с превишена скорост, ОД МВР – Смолян определи точки за контрол на скоростта. в районите около училища, детски градини и болнични заведения, както и на места с интензивно движение на коли.

В Смолян като точки за контрол са определени: ул. “Д-р Петър Берон” до Целодневна детска градина “Вела Пеева”, ул. “Тракия” до фирма “Родопея“ и бул. “България” /пред новата поща/ и до магазин “Лидъл”.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини