От х:

Днес в x:

Синята зона понижена, шефът на тролеите уволнен

От шеф Стати Запрянов става подшеф, но не на досегашния началник 

Синята зона в Хасково е понижена до отдел на общинската фирма "Тролейбусен транспорт". Към тролеите минават всички активи на Зоната-инкасаторите и общинските паяци. Шефът на мегадирекцията пък ще бъде сменен. На мястото на досегашния Гюнай Юсуф ще застане бившият ДАИ инспектор и двукратен кандидат-шеф на регионалната автоинспекция Йордан Панев. Рокадите са залегнали в докладна на кмета Георги Иванов, която ще бъде гледана на общинската сесия идния петък, 31-ви октомври.

Целта на сливането е печелившото ОП „Паркинги и гаражи“ да се придаде към губещото ЕООД „Тролейбусен транспорт“ за да се оправят сметките на общинските фирми и да изпълняват главното си предназначение-превоз на пътници и товари, а що се отнася до паяците - разчистване от неправилно паркирани коли, вместо печатница за пари, коментираха хора участвали в изготвянето на докладната. От дейността на паяците пък зависи функционирането и на Тролеите и Паркингите, затова по-целесъобразно е да са под една шапка, пише в мотивите си кметът.

Шефските рокади пък са окончателни за Гюнай Юсуф. Бившия шеф на рибарската инспекция в региона, и кандидат за Автомобилната администрация, напуска системата на общинските служби, но не и досегашния шеф на „Паркингите“ Стати Запрянов. Той просто ще бъде понижен, като предприятието му, до началник отдел, но ще продължи да администрира Синята зона.

Г.Христов

Гюнай Юсуф сдава поста в общината
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини