От х:

Днес в x:

Лейди Гага, нейното гадже, нейното ново имение

Лейди Гага се сдоби с нов дом в Калифорния, който според слуховете е на стойност 24 милиона щатски долара.
Имението на 28-годишната певица се намира в Малибу, като първоначално е било собственост на магната и съсобственик на компанията Warner Bros - Дан Романели.


Красивата и супер луксозна къща разполага с всевъзможни удобства, като частен фитнес, басейн със солена вода и джакузи, винарска изба, боулинг зала, баскетболно игрище и др.

Интериорът на къщата е вдъхновен от традиционните имения на Френската Ривиера. Освен това имотът разполага с конюшня и арена за езда. Новият дом на Лейди Гага се намира точно срещу емблематичния плаж "Зума" и логично разполага с прекрасна гледка към Тихия океан.

Парцелът разполага с маслинови дървета, жив плет от лавандула и градински чай, полета от маргаритки и диви билки. Попзвездата ще си има и къща за гости, както и апартамент за охраната.

Наскоро Лейди Гага се сгоди тайно за гаджето си Тейлър Кини в италианския ресторант на баща си в Ню Йорк. Малко след това тя коментира любимия с си думите: "Щастлива съм с Тейлър. Той ме обича - и като личност, и като артист. Възхищава се на всичко, което правя. Той е първият мъж, с когото излизам, който плаче, когато аз пея на сцената. Това означава страшно много за мен!"

Докато светът е очарован от нейния ексцентричен вид и странни сценични изяви, Гага признава, че Кини е в състояние да игнорира всичко това. "Той е напълно сляп за начина, по който аз се обличам, и знае, че това е част от моето творчество. За него аз съм просто неговото момиче от италиано-американски произход."

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини