От х:

Днес в x:

Три поколения спортуват заедно

Деца и родители се включиха в инициативата „Да спортуваме заедно”, организирана от Колоездачен клуб Хасково и Областния информационен център.

Двете поколения от цялата област се събраха тази сутрин до монумента на Богородица и тръгнаха на велопоход из града с една мисия-да се забавляват.

Всички получиха тениски, шапки и ранички с необходимите принадлежности, осигурени от Областния информационен център в Хасково.

Мераклиите, които искаха да се включат във вело мини маратона, но нямаха колела, или пък пристигнаха от друга община, получииха от организаторите велосипеди на място. И така колоната тръгна оборудвана и поведена от зам-предс. На Колоездачния клуб- Хасково Недялко Атанасов.

Маршрутът беше предварително начертан, а целта му –колоездачите освен да се поразтъпчат рано сутринта, и да разгледат всички обекти, реновирани иили изцяло направени по проекти, финансирани от КФ на Европейския съюз. Всеки от обектите по пътя им беше представян накратко и колоната пемаше към следващия. Някои от по-любопитните кололюбители дори се бяха подсигурили със снимачна техника, за да запаметят похода и всичко видяно.

Събитието трабва да завърши по обяд, а закриването ще е толкова забавно както самия старт и поход. То е с участието на спортните клубове по еаробика „Виолена” и  гимнастическия „Юнак”.

Всички участници във велопохода днес ще участват в томбола, а наградите се пазят в тайна до последно от организаторите, единственото, което се знае е, че кйто ги получи със сигурност ще остане много доволен.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Уч
    Учасници във велопохода
    17 -5
    15:53, 18 окт 2014
    Да и ако не беше нагласена томболата.? Всички номера били вътре, каза ръководителя на събието, а самия той ровеше в кутията преди да го каже, скрит зад тонколоната . И как може цяло семейство баща, майка и дете да вземе всеки по едно колело?!?! Това нямате срама бе!!! Защо не раздадахте колелата на тези които ползваха вашите( явно нямаха свои), а ги дадохте на вело клуба( които имат много)! То така е - който има - нека има повече, а който няма - да си няма
  • 2
    Ge
    geogi2207
    6 0
    02:08, 19 окт 2014
    Добре, че не сте минали през центъра. Щяха да ви глобят по 20 лв.
  • 3
    Пи
    пич
    2 -4
    19:17, 19 окт 2014
    нагласена работа
Последни новини