От х:

Днес в x:

Учителка прелъсти 14-годишния си ученик

Омъжена учителка е изпратила хиляди текстови съобщения до свой ученик по време на двугодишната им любовна афера, пише "Дейли мейл". Тя започнала когато момчето е било едва на 14 години. А след като роoителите му разбрали за връзката им, учителката заплашила със самоубийство.
32-годишната Шарлот Паркър призна пред съда, че е имала сексуални отношения с тинейджъра, докато работила в Хайлъндс Академи в Челмсфърд, Есекс. Леличката прелъстила момчето по Коледа, когато било на 14 години, след което двамата продължили да се срещат през следващите две години.

Прокурорът Остин Стоутън каза пред съда, че двойката си е разменила над 3 000 есемеса само за по-малко от месец - между 17 юни и 14 юли 2013 г. "Жертвата", както е наричан в съда тинейджърът заради статута му на малолетен, е знаела, че жената е омъжена. Пред разследващите момчето казало, че двамата се обичали и вярвали, че ще си купят къща и ще живеят заедно.

Когато Паркър разбрала, че родителите му са научили, изпратила съобщение: "Тази нощ ще сложа край на живота си. Ще си отида тихо - приготвила съм ваната вече." Тя получи 12 месеца затвор. Според съда нямало никакво значение, че "жертвата" е момче.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини