От х:

Днес в x:

Гришо изпревари Кубрат Пулев като най-знаменит българин според "Форбс"

Григор Димитров, който имаше шеметни успехи през последната година, оглави класацията на 70-те български знаменитости, която беше съставена от родното издание на прочутото списание "Форбс".

По всичко личи, че на хасковлията му предстои бляскава кариера и той е само в началото на своя успешен професионален път.

На второ място след Гришо, "Форбс" класира друг известен български спортист – боксьорът Кубрат Пулев, който след броени седмици ще се срещне на ринга с Кличко в спор за световната титла, ако украинецът отново не се разболее.

В първата тройка попада певецът и композитор Влади Ампов-Графа.

Сред 70-те знаменитости намират място писателите Георги Господинов, Захари Карабашлиев и Людмила Филипова, както и актьорите Владо Пенев, Захари Бахаров и Силвия Лулчева.

При съставянето на класацията се вземат предвид успехите на личностите в областта, в която се развиват. Важна е и тяхната медийна популярност и присъствието им в социалните мрежи.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Кр
    Кръстина
    29 0
    11:10, 1 окт 2014
    Рядко срещано красиво, възпитано и талантливо момче! И преди всичко е Човек, доказвал го е много пъти на корта и извън него. Успехи на това красиво и младо момче Българче!
  • 2
    Га
    ГАЛЯ
    13 -1
    15:00, 1 окт 2014
    един достоен БЪЛГАРИН !Eдна от малкото гордости за нашия град!УСПЕХ
Последни новини